Buscar este blog

domingo, 24 de marzo de 2019

L´historial dels testimonis de l´acusació en el judici contra els polítics independentistes


Val la pena pegar-li una ullada a l´historial dels testimonis de l´acusació en el judici contra els polítics independentistes:  
(una prèvia: dic testimonis de l´acusació perquè Rajoy, Soraya i Zoido han fet com que la cosa no anava amb ells delegant les seues responsabilitats: Rajoy amb Soraya, Soyara amb Zoido, Zoido amb Nieto, Nieto amb Pérez de los Cobos i Pérez de los Cobos amb Trapero (mossos d´esquadra) i amb els votants per haver-se constituït en “murallas humanas”).  
José Antonio Nieto (Secretari d´Estat de seguretat i responsable polític in situ de l´operacio de l´1 d´octubre): 2on. de Zoido, va alertar a José Ignacio González, president de la Comunitat de Madrit, que estaven investigant-lo pel cas Lezo. Va estar reprovat al Congrés el 2017. Un facilitador de la de la delinqüència.  
Diego Pérez de los Cobos (coronel de la guardia civil i reponsable militar de l´operació): Reclutat per a Interior per Pérez Rubalcaba, processat per torturador d´etarres (va ser absolt, però això en “La Audiencia” Ñ no significa res). El 23F es va presentar en la caserna de la Guàrdia Civil de Yecla vestit de falangista i ficant-se “a disposició”. Un torturador.  

Sebastián Trapote (màxim responsable de la policía nacional en Catalunya l´1 d´octubre): com a policía, va matar d´un tret a l´espatlla a un treballador que després es va demostrar que era innocent. Va ser condemnat i l´estat va haver-hi d´ indemnitzar a la familia. Va eixir de la presó molt aviat per l´ amnistia del 77. Un assassí.  
Àngel Gonzalo, Tinent General de la guàrdia civil i responsable màxim del “cuerpo” en Catalunya: el 2013 va presidir l´acte de condecoració dels veterans de la “División Azul” a la caserna de Sant Andreu de la Barca. Un nostàlgic del régimen de Franco.  

Tots tres subratllats ha estat premiats, condecorats i ascendits després de l´1 d´octubre.  
Montserrat del Toro, la secretària judicial invisible que va demanar un helicòpter per tal d´eixir de la seu d´Economia i que en els escorcolls parlava amb el jutge del jutjat 13 de Barcelona Juan Antonio Ramírez Suñer(*) per tal de rebre instruccions. Seguidora de pàgines ultra per internet i militant de “Españoles por Lleida” o algo així. Una paranòica i militant de l´anticatalanisme civil. Encara falta el testimoni del tinent coronel de la G. civil Daniel Baena (també condecorat fa poc) un dels que va fer/dirigir els “informes” i les “investigacionsals independentistes (al voltant de 300 “investigats”) per ordre de Ramírez Súñer. Al mateix temps cronològic, i amb el pseudònim de “Tácito”, Baena va escriure vora de cinc mil twiters atacant/insultant els independentistes, el mossos d´esquadra i alguns periodistes. Un profesional de l´abús contra els catalans.  

Cal recordar aquí que el catalanisme polític (fins aleshores havia estat només cultural) va nàixer a consecuència d´un abús de poder de l´estat Ñ quan va tancar, el 1905, la revista satírica Cu-cut per un acudit antimilitarista: la redacció va ser assaltada per un centenar de militars. Tot seguit i per primera vegada, La Lliga, un partit catalanista, va guanyar les eleccions. Estos fets i esta data, marquen també el naiximent de l´extrema dreta política en Ñ que té el seu origen a l´exèrcit.  
En aquests moments estem assistint, de nou, a un greu abús de poder de l´estat Ñ contra els catalans. El 2029 s´apropa.  
(*) Ramírez Suñer és eixe que quan va morir fa poc, Carlos Lesmes digué d´ell que “había salvado Ñ”. Parlem del mateix jutge que va iniciar les investigacions als independentistes a partir d´una denuncia que va presentar Vox en 2014 contra el jutge independentista Santi Vidal –aquell que va escriure la nova Constitució de Catalunya en el seu temps lliure i que li va costar la suspensió d´ocupació i sou durant 4 anys. Santi Vidal va declarar, en públic, que per tal de votar ja teníen el cens de Catalunya i que l´havien obtingut de forma més o menys ortodoxa (de fava cap amunt). Eixes investigacions que el jutjat 13 de Barcelona va encarregar a la guàrdia civil (Baena i cia.) i la policía, formaren part de la “Operación Catalunya”, i és aquest jutge qui va donar per bons molts informes nònims/falsos de la guàrdia civil que van servir de base per les acusacions de rebelió de Lamela i Llarena. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario