Buscar este blog

jueves, 28 de mayo de 2015

¡¡¡Camaradas hay que violar a las Concejales de Cultura, a los curas y a las monjas!!! Por este orden.

Una regidora del PP de Rafelbunyol augura una "crema d'esglésies i violació de monges" després dels resultats del 24-M
L'edil de Cultura d'aquesta població valenciana de l'Horta augura després dels bons resultats dels partits d'esquerres "col·legis públics catalanistes"
ARA València | 28/05/2015

La regidora de Cultura en funcions de l'Ajuntament de Rafelbunyol, Nuria Losada Natividad, del Partit Popular, no va encaixar amb molta esportivitat la derrota del PP valencià en les eleccions municipals i autonòmiques del passat diumenge i va mostrar la seua "preocupació" pels resultats aconseguits pels partits d'esquerres com Compromís o Podem, segons es desprèn de les seues paraules.

Segons ha avançat aquest dijous el diari Levante-EMV, Nuria Losada va escriure un missatge en el seu perfil de Facebook el dia 25 en el qual alertava del que, segons ella, passarà després dels resultats electorals del passat diumenge. Seguint el discurs de campanya dels populars –que no li ha donat l'èxit que ells esperaven–, la regidora de Cultura d'aquesta localitat valenciana de l'Horta augura que el nou govern perpetrarà un atac frontal contra la que ells consideren les úniques senyes d'identitat valencianes.



En el seu missatge, Losada alertava de les possibles primeres mesures que prendria el nou govern de la Generalitat Valenciana: "Ara començaran que si fora el valencià, a prendre per sac la Senyera, a la plaça de bous construiran un puticlub, les banderes espanyoles a prendre vent fresc, col·legis públics catalanistes, crema d'esglésies, violació de monges, a cagar l'himne valencià i espanyol...". "Què visca Espanya!!!... Si és que som únics, i encara ens passa poc", lamentava en el seu missatge la regidora del PP de Rafelbunyol, on els socialistes van guanyar les eleccions en detriment dels populars.
Després del ressò que han causat les seues paraules, la regidora del PP en funcions de Rafelbunyol ha escrit un segons missatge en el qual tracta de matisar el seu primer comentari i explica que la gent que la coneix sap que és "així" i que li "perden les formes".
"Sóc una persona que diu el que pensa i sempre vaig de cara... que em veieu venir... aquest defecte o virtut com es vulga veure... en ocasions em porta a ficar la pota... que açò no vol dir que em penedisca del que s'ha dit... em penedisc potser de les formes... podia haver sigut més fina", assenyala en aquest missatge –abans de tancar el compte al públic–, en el qual assegura que vol repetir la seua opinió sobre el resultat electoral encara que "amb paraules políticament correctes... vinga va!!!... A veure si aquesta [vegada] me la trauen en premsa també...".
L'edil de Rabelbunyol –localitat on el PP en aquests comicis es queda amb tres regidors (tenia sis) i ha deixat de ser la força més votada, empata a representants amb Compromís i se situa després del PSPV (que obté cinc)– s'explica: "Pense que tot el que faça olor a Espanya, tot el que faça olor a València, a Església,...es veurà seriosament afectat".

En la seua opinió, "ho hem vist al llarg d'aquests anys en les manifestacions d'esquerres on onegen banderes republicanes, estelades, senyes [a favor] del català, no parlen de València com a Comunitat o Regne sinó com a País Valenciá [sic], han obligat al fet que es lleven els crucifixos de les escoles, volen acabar amb els bous (a Catalunya ja ho han fet, tancant la Plaça Monumental...i no sé si volien fer una mesquita o un centre d'oci)... Home... espere que a la Plaça de Bous de València no facen un puticlub!!!!... era una manera de parlar".
Així mateix, afegeix: "També pense que açò no ho faran de hui per demà... són intel·ligents... ho faran de manera que no ens donem compte... llevant subvencions, aplicant taxes especials... vaja... posant tot tipus de dificultats perquè tot el que faça olor a Espanya i C. Valenciana acabe extingint-se... És clar que no pense que vagen a cremar esglésies i a violar monges...espere!!!...".

En el text també es mostra "sorpresa" perquè donen "tant de bombo" a les seues paraules i ho atribueix al fet que és "de dretes" "I ho dic alt i clar...sense complexos!!...ni de centre, ni de dalt, ni de baix, ni de més a la dreta o més a l'esquerra...simple i planament de dre-tes. Vixca [sic] valència!!...Viva españa!!...Viva Cristo Rey!!!...i que visca la festa nacional!!!...i olé" [sic].



No hay comentarios:

Publicar un comentario